ZGODBE Z ROBA – ZNAMENJA NOVEGA ČASA

Nenavadnih navdihujočih pojavov, ki odstopajo od naših ustaljenih predstav o resničnosti, in za katere ne znamo najti logične ali znanstvene razlage, ni malo. So množični in raznovrstni, dogajajo se po vsem svetu. Izzivajo naša ustaljena prepričanja ter sprožajo vprašanja o naravi in zakonitostih sveta, v katerem živimo. Presodite sami. Um, sprejemljiv za nova spoznanja, je nekaj izjemno dragocenega. »Tisti, ki iščejo znamenja, jih bodo našli,« je rekel modrec.

Briljantni neznani leteči predmeti

Skupino briljantno sijočih neznanih letečih predmetov so videli 6. julija 2014 nad Milanom, Italija. V skoraj desetminutnem video posnetku je mogoče opaziti, kako neznani leteči predmeti spreminjajo jakost svetlobe, obliko in medsebojno razdaljo, ter kako se premikajo po nebu. (YouTube: Antonio Urzi Simona Sibilla)

Neznani leteči predmeti z mavrico

Nad tako rekoč vso Avstralijo so lahko 3. novembra 2014 opazovali velikanske oblake podobne neznanim letečim predmetom z mavrico. Na spletnih in družabnih straneh je bilo objavljenih na ducate fotografij. (Vir: dailymail.co.uk; www.ufosightingsdaily.com)

Žitni krog v Nemčiji

Blizu kraja Raisting na Bavarskem, južna Nemčija, se je 28. julija 2014 na pšeničnem polju, pojavil velikanski žitni krog. V premeru je meril 75 metrov. Lastnik polja, kmet Cristoph Huttner, in tisoči, ki so omenjeni agriglif obiskali, so bili prepričani, da ni mogoče, da bi bil delo človeških rok. »To je tehnologija, ki je ljudje še ne obvladamo,« je za časnik povedal eden izmed obiskovalcev. »Želijo nam povedati, da so tukaj in da nas imajo radi.« (Vir: ABS News, USNews.com)

Avtorica članka: Barbara Škoberne; celoten članek lahko preberete v reviji AURA, april 2015, št. 307

Več ...