Varovanje zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov jemljemo zelo resno. Tudi za nas je pomembno, da vsak trenutek veste, kdaj shranjujemo vaše podatke in za kaj jih uporabljamo.

Informacije o osebnih podatkih so tiste, ki razkrivajo vašo identiteto. To so vaše ime, naslov in telefonska številka. Te podatke potrebujemo, da odpošljemo vaše naročilo in zavedemo plačilo ter vas morda obvestimo o svoji novi ponudbi ali spremembah. Te podatke potrebujemo zgolj v ta namen in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Če naših obvestil ne želite prejemati, nas obvestite po elektronski pošti aura@amis.net in na vaš naslov ne bomo več pošiljali nikakršnih obvestil. Cenimo vaše zaupanje, in z vsemi vašimi osebnimi podatki ravnamo spoštljivo in odgovorno.

 

Ne prevzemamo odgovornosti za druge spletne strani

Lastniki spletnih strani, s katerimi se povežete z naše spletne strani, so sami odgovorni za podatke na svoji spletni strani in dejavnost, ki jo opravljajo, saj delujejo neodvisno od nas, zato ne prevzemamo nobene odgovornosti za podatke in navedbe na njihovih spletnih straneh in/ali njihovo početje.