Podrobnosti

Best Seller

Rdeča zanka e-knjiga

Brezplačno!

V knjigi avtorica opisuje izkušnje, ki jih je doživela po odvzemu organov svojega sina. Povsem nepoučena o tem, kaj v resnici pomeni odvzem organov za umirajočega darovalca in njegove svojce, je privolila v odvzem. V knjigi razkriva resnico o darovanju organov, ki jo transplantacijski zdravniki ljudem prikrivajo, saj se bojijo, da bi potem število darovalcev upadlo.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis izdelka

Sporni primer darovanja organov – Materin boj
Svarilen klic proti preseganju meja

»V tej knjigi pripovedujem o svojih izkušnjah, ki sem jih morala doživeti po odvzemu organov mojemu petnajstletnemu sinu. Povsem nepoučena o tem, kaj v resnici pomeni odvzem organov za umirajočega darovalca in njegove svojce,sem dovolila, da so me transplantacijski zdravniki zmanipulirali. Do obisti pretresena, ko se nisem bila niti malo sposobna odločiti, sem privolila v odvzem organov. Organe mojega sina so razposlali po Evropi. Pogled na sinovo izropano telo me je najgloblje presunil in ogorčil.

Vsak si mora sam pri sebi priti na jasno, ali verjame, da je človek, katerega organi so živi, truplo – kot nam skuša dopovedati transplantacijska medicina – ali pa umirajoč in
zato živ človek.«

Renate Greinert

Mehka vezava, 252 strani

Mere: 14 x 21,5 cm

Rdeča zanka (2223 downloads)