MOLITEV SPREMINJA VODO

Leta 1996 je Masaru Emoto, svetovno znani japonski raziskovalec vode, v sodelovanju s petsto prijatelji iz Japonske napravil veličasten poskus. Prijatelje je prosil, naj molijo za vodovodno vodo, ki jo je postavil na mizo v svoji pisarni v Tokiju. Molitev je bila izredno preprosta: Voda na mizi dr. Emota v njegovi pisarni v Tokiju v okrožju Šinagava se je očistila. Najlepša hvala. Tri minute po poskusu so vodo zamrznili, jo fotografirali, nato pa primerjali slike kristalov, posnete pred molitvijo in po njej.

Kot lahko vidite iz posnetkov, je molitev njegovih petsto prijateljev iz vse države učinkovala na vodo v njegovi pisarni in oblikovala prekrasen kristal. Leta 2003 je Emoto izpeljal podoben poskus: molitev so namenili vodi iz Izraela. Znova se je oblikoval čudovit kristal; to je dr. Emota in sodelavce prepričalo, da lahko molitev potuje prek celin in morja ter doseže posodico na njegovi mizi.

Namen spreminja vodo

Čisti namen lahko spremeni vodo! Na srečo ima voda ne glede na to, v kakšnem stanju je, sposobnost, da se odziva na dobrohotne misli in ustvari neverjetne kristale. Tako dobimo širši vpogled na svet, ki nas obdaja; lahko kritiziramo družbeni sistem in se nad njim pritožujemo, vendar tako ne bomo kaj prida napredovali. Da bi napredovali moramo z ljubeznijo in hvaležnostjo sprejeti trenutno stanje. Dr. Emoto skuša tudi v najhujših trenutkih najti nekaj navdihujočega in pozitivnega. To je njegovo vodilo. Misli, da je pravo, saj nas je ustvaril Bog − in tudi mi smo voda.

Molitev ublaži negativno sevanje

Pozorni moramo biti tudi na druge stvari, ki negativno vplivajo na vodo. Ena takšnih je zagotovo elektromagnetno sevanje. Mikrovalovne pečice, računalniki, televizorji in mobilni telefoni, vsi ti vsakdanji predmeti, brez katerih večina ne zna več živeti, so vir elektromagnetnega sevanja, ki vpliva na našo energijo – hado.

Zanimivo pa je, da elektromagnetno sevanje ni tako hudo prizadelo vode, ki je bila pred sevanjem izpostavljena besedama ljubezen in hvaležnost. Človeško telo je po večini iz vode. Če se voda s pomočjo besed ljubezen in hvaležnost lahko ubrani elektromagnetnega sevanja, potem se tudi mi s pozitivno energijo lahko zavarujemo pred negativnim sevanjem (ali kakršnimi koli drugimi negativnostmi), ki smo mu izpostavljeni.

Iz knjiga: Masaru Emoto: Sporočilo vode in vesolja, izdala založba V. B. Z. Ljubljana, objavljeno v reviji AURA, april 2011, št. 260

Fotografija: Bigstockphoto.com

Več ...