INFOPATSKA TERAPIJA – ZELO UČINKOVITA PROTI ALERGIJAM

Zdaj je primeren čas za prijetne dejavnosti zunaj doma. Rada se sprostim v družbi rastlin na vrtu, med drugim sem obrezala tudi bujno rastočo vinsko rutico, ki se je razraščala k sosedovim bučam. Vinska rutica me v primerjavi z drugimi rastlinami zmeraj opeče, četudi ni sonca in moja koža ni prepotena. Ta lepa rastlina s svojimi dišečimi, vedno zelenimi listki, deluje na mojo kožo kakor ogenj. Najprej se pojavi rdečica, čez čas še mehurčki … Vsaj tako je bilo še pred leti. Zdaj si pomagam s hisamanom.

Hisaman je med infopatskimi kapljicami skupaj z ženanom (ki je med ženskami zelo priljubljen, ker lajša in odpravlja težave v menopavzi) med najbolj priljubljenimi. Nekateri so začudeni, kako lahko takšne raztopine delujejo brez kemije, a seveda jim je najbolj pomembno, da pomagajo.

In kaj je tisto v infopatskih kapljicah, kar pomaga? Kemijsko gledano je v njih blago alkalna voda, še nekaj alkohola zaradi zagotavljanja sterilnosti in rudninske snovi v sledeh. Bistvena in dejavna sestavina pa je – informacija, s katero vplivamo na biopolje. Informacija v infopatskih kapljicah »prebudi« naše biopolje − ga izzove, da se odzove in obnovi ravnotežje v organizmu, da okrepi njegovo samoozdravitvene moči. Simptomi bolezni izginejo, zdravje se obnovi.

Nekaj kapljic v čista usta nekaterim pomaga takoj, drugi pa potrebujejo nekaj dni, da opazijo prve pozitivne spremembe. Kako hitro bodo kapljice delovale, je odvisno seveda od narave težav, zaradi katerih infopatske kapljice zaužijemo, in seveda tudi od našega biopolja, v kakšnem stanju je in kaj potrebuje, da se uravnoteži.

Kogar zanima ta lepa slovenska energijska zdravilska metoda, vabljeni v Zdravilni center Medin na infopatsko terapijo. Ob začetnem pregledu in svetovanju vas bo sprejela zdravnica in vam svetovala, katere kapljice ali infopatski izdelek je primeren za vaše težave. V nekaterih primerih svetuje tudi odvzem informacije, da izdelamo kapljice, ki so še posebej prilagojene vašemu organizmu.

Ker je zdaj veliko alergij, pridite, da si boste pomagali naravno. Kdor se bo v Zdravilnem centru Medin oglasil s tem prispevkom iz revije Aura, si zagotovi 30 % popust na kapljice hisaman in druge splošne infopatske kapljice. In tudi cvetoča vinska rutica vam ne bo več povzročala omenjenih težav.

Avtor prispevka: VPK – Bion

Prispevek je objavljen v julijski številki revije AURA (št. 310)

 

 

Več ...