ČE SE NE SPREMENIMO, NAS ČAKA PROPAD – Pogovor s S. N. Lazarevom

Pogovor s svetovno znanih ruskim psihologom, raziskovalcem in predvsem zdravilcem Sergejem Nikolajevičem Lazarevom, ki ga objavljamo, je prevod pogovora objavljenega v češki reviji Regeneration in na uradni spletni strani N. S. Lazareva. Ne glede na to, da se eno od vprašanj nanaša na češki narod, pa je lahko odgovor Lazareva nanj nasvet tudi za slovenski narod.

Kako ste pridobili dar za diagnosticiranje karme, saj ste očitno do tega znanja prišli na podlagi svojih empiričnih raziskav in številnih let trdega dela. Kako se sporazumevate s svojimi mentorji in svetovalci v subtilnih svetovih?

Že od otroštva sem se zavedal, da imam nenavadne sposobnosti, vse želje so se mi namreč uresničevale. Nenehno sem se zavedal stika z višjimi silami. Poleg tega sem čutil neusahljivo željo po razumevanju sveta in smisla življenja. Začelo se je, ko sem bil šestletnik in traja do danes. Ljudje se po navadi začnejo zanimati za smisel življenja ob koncu pubertete in ne tako zgodaj kot jaz. Kot tridesetletnik sem nato odkril, da imam sposobnost zdravljenja ljudi. Še več, dovolj je bilo že, da sem si ozdravitev želel in hudo bolna oseba je ozdravela. Takšno metodo zdravljenja sem opustil, ko so se moje sposobnosti začele pospešeno razvijati, saj se mi niso uresničevale samo dobre želje, temveč tudi slabe misli. Energija ima namreč sposobnost ne samo zdraviti, temveč tudi uničevati.

V poznih osemdesetih letih prejšnjega stoletja sem se začel poklicno ukvarjati z zdravljenjem ljudi. Najprej sem bolnike zdravil z molitvijo, nato z akupunkturno točkovno masažo, potem sem nanje polagal roke. V tistem času sem se seznanil s posebnim človekom, Vadimom Polyakovim, ki je v svojem laboratoriju v Sankt Peterburgu poskušal združiti ekstrasenzorno percepcijo in znanost. Tam sem se seznanil s temelji diagnostike na daljavo.

Izkazalo se je, da je mogoče občutiti energijsko polje vsakega organa. Stik s strukturo posameznikove energije, z njegovo auro, je omogočil pridobiti informacije o posameznikovemu zdravju. Predlagal sem izboljšanje dotedanje diagnostike, namreč opazovanje bolnikov ne samo v trenutnem stanju, temveč tudi v njihovi preteklosti ali prihodnosti, ne samo na razdalji od 20 do 30 centimetrov, temveč tudi na razdalji od pet do deset kilometrov. Bil sem edini, ki sem lahko opravil takšno diagnozo. Ne samo, da sem lahko človeka opazoval na daleč, temveč sem se lahko prestavil tudi v njegovo preteklost in prihodnost.

Zakaj sem se odločil, da bom pogledal tudi v preteklost svojih bolnikov? Zato, ker sem ugotovil, da je bolezen posledica prejšnjih dogodkov v bolnikovem življenju. Videl sem, da se bolezen razvija več let in se zmeraj pojavi z razlogom, kar velja tudi za kateri koli drugi proces. Ko sem videl bolezen kot posledico, sem začel iskati tudi njene vzroke. Bil sem prepričan, da posameznikovo energijsko polje vsebuje vse informacije o njegovem življenju, da so geni odgovorni zgolj za človekovo fizično kondicijo. Informacije o značaju, usodi, prejšnjih inkarnacijah in o prihodnosti neke osebe so shranjenje v njenem individualnem energijskem polju, njeni auri. V to nisem niti malo dvomil, toda bilo je nujno pridobiti dostop do teh skrivnostnih skladišč informacij.

Celoten pogovor lahko preberete v reviji AURA, september 2014, št. 300

Več ...