Domov >>

Revija Aura - december 2014
Revija Aura - november 2014
Revija Aura - oktober 2014
Revija Aura - september 2014
Revija Aura - avgust 2014
Revija Aura - julij 2014
Revija Aura - junij 2014
Revija Aura - maj 2014
Revija Aura - april 2014
Revija Aura - marec 2014

ARHIV STAREJŠIH ŠTEVILK

Revija AURA
vaš stik z neznanim!

Revija AURA je revija za duhovna vprašanja, zdravje in mejna področja znanega. Prva številka revije je izšla 9. septembra 1989. Je mesecčnik, izhaja dvajsetega v mesecu. Na leto izide 12 številk. V reviji s svojimi prispevki sodeluje vrsta priznanih strokovnjakov in praktikov iz različnih področij, ki jih pokriva revija, objavljamo tudi osebne izkušnje in spoznanja ter zanimive prispevke iz tujega tiska.

Zakaj bi vsak mesec čakali revijo pri vašem prodajalcu časopisov in tvegali, da je razprodana.

Naročite se na revijo AURA...

...za obdobje 3 mesecev po ceni 16,07 €v košarico

...za obdobje 6 mesecev po ceni 32,13 €v košarico

...za obdobje 12 mesecev po ceni 64,26 €v košarico


in izkoristite 10% naročniški popust že danes.»»»V NOVI ŠTEVILKI NE PREZRITE!

Južna Afrika – zibelka človeštva / Pogovor: Michael Tellinger
Avtor: Barbara Škoberne

Michael Tellinger je septembra letos, na simpoziju o starodavnih energijah v Cankarjevem domu, predaval o kamnitih krogih na jugu Afrike in gibanju Ubuntu, katerega pobudnik in podpornik je, ter o kontribucionalizmu. Poskuša povezati starodavno preteklost in današnji čas ter odgovoriti na vprašanje, kje smo v tem trenutku, kar zadeva staro modrost. Kamnite kroge povezuje z zvokom in resonanco, pa tudi s prebujanjem zavesti človeštva. Gibanje Ubuntu, s katerim je skupaj s somišljeniki začel pred nekaj leti, ima člane v več kot 215 državah po svetu, tudi v Sloveniji. Gibanje Ubuntu v južnoafriškem jeziku xhosa pomeni »sem, zato ker smo«. Kontribucionalizem zagovarja sodelovanje in svet brez denarja. Ljudje spoznavamo, kako lahko s sodelovanjem ustvarimo obilje, ki si ga danes sploh ne moremo predstavljati.

več v reviji »»»

Čipi je moj prijatelj in živi v meni
Avtor: Daja Kiari

V Združenih državah Amerike vlada organizira številne seminarje po šolah po vseh državah, v katerih maskota Chippie RFID (Čipi RFID) poučuje otroke o nujnosti čipiranja.. Ta otroke s številnimi šaljivimi prizori in obljubami o vsemu, kar lahko zagotovi, nagovarja, naj si čip dajo vsaditi. Organizatorji kampanje skušajo odvrniti sum, da je čip RFID v resnici "žig zveri", pred katerim svari že Sveto pismo. V ta namen so dali v obtok celo letake, na katerih se Čipi objema z Jezusom. V ozadju čipiranja so načrti o zasužnjenju ljudi.

več v reviji »»»

Duh dreves poskrbi za vse
Avtor: Viktorija Markovič

V gozdu se zelo dobro počutimo. Ozračje v njem nas pomiri, v miru lahko premišljujemo in načrtujemo. Kot da nam drevesa okoli nas skušajo pomagati v vsem. Razlogi, zakaj se v gozdu tako dobro počutimo, so duhovne narave in tudi povsem zemeljske, mikrobiološke. V prispevku je razložen način sporazumevanja med drevesi in pomen starih dreves za življenje na Zemlji.

več v reviji »»»

Očistimo jetra neboleče
Avtor: Rafko Novak

V prispevku je podan natančen opis metode dr. Hulde Clark za čiščenje jeter. To je preprosta metoda, ki jo lahko opravi vsak zdrav človek kar doma, brez zdravniškega nadzora (pri bolezni jeter ali resnejšem bolezenskem stanju se je o čiščenju dobro posvetovati z zdravnikom) in so jo do zdaj brez škodljivih posledic uporabili ljudje po vsem svetu.

več v reviji »»»

Sanje nas zmeraj znova presenetijo
Avtor: Daja Kiari

V spanju je vse mogoče: dihati pod vodo, leteti po zraku, čas raztegovati ali ga skrajševati. V sanjah lahko govorimo neznani jezik, v nočnih morah pa nas obvladuje smrten strah, čeprav varno spimo v postelji. Sanj je več vrst: navadne, preroške, diagnostične, panoramske sanje in druge vrste sanj, kot so nočne more in ugrabitve. Jezik sanj ni jezik, ki ga razumemo. Razlagati sanje pomeni začeti brati znamenja, spoznavati skrivnosti sanjskih simbolov. Toda ta pravila mora ugotoviti vsak sam, saj ni splošnih pravil, ki bi veljala za vse ljudi.

več v reviji »»»

Revolucija v prehranjevanju / Pogovor dr. Sladjana Velkov
Avtor: Barbara Škoberne

Dr. Sladjana Velkov je zagovornica naravnega zdravljenja in presne prehrane ter nasprotuje obveznem cepljenju otrok. Rodila se je v Skopju, odrasla v Srbiji, medicino pa je študirala v Nišu in Skopju, kjer je tudi diplomirala. Delala je za Organizacijo združenih narodov v Makedoniji, kot zdravnica splošne medicine se je kalila na urgentnem oddelku bolnišnice v Vranju, v Kuvajtu pa je delala tudi kot direktorica urada za razvoj medicine. V zadnjih letih se posveča brezplačnemu izobraževanju o pomenu samozdravljenja s pravilno prehrano in zdravim življenjskim slogom.

več v reviji »»»

Najnovejša AURA - december 2014

december
Cena z DDV:5,95 €izvodovv košarico

Revija Aura - november 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €

Revija Aura - oktober 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €