Domov >>

Revija Aura - februar 2015
Revija Aura - januar 2015
Revija Aura - december 2014
Revija Aura - november 2014
Revija Aura - oktober 2014
Revija Aura - september 2014
Revija Aura - avgust 2014
Revija Aura - julij 2014
Revija Aura - junij 2014
Revija Aura - maj 2014

ARHIV STAREJŠIH ŠTEVILK

Revija AURA
vaš stik z neznanim!

Revija AURA je revija za duhovna vprašanja, zdravje in mejna področja znanega. Prva številka revije je izšla 9. septembra 1989. Je mesecčnik, izhaja dvajsetega v mesecu. Na leto izide 12 številk. V reviji s svojimi prispevki sodeluje vrsta priznanih strokovnjakov in praktikov iz različnih področij, ki jih pokriva revija, objavljamo tudi osebne izkušnje in spoznanja ter zanimive prispevke iz tujega tiska.

Zakaj bi vsak mesec čakali revijo pri vašem prodajalcu časopisov in tvegali, da je razprodana.

Naročite se na revijo AURA...

...za obdobje 3 mesecev po ceni 16,07 €v košarico

...za obdobje 6 mesecev po ceni 32,13 €v košarico

...za obdobje 12 mesecev po ceni 64,26 €v košarico


in izkoristite 10% naročniški popust že danes.»»»V NOVI ŠTEVILKI NE PREZRITE!

Človek je velik in močan, če to resnično želi / Pogovor: Mojca Debelak
Avtor: Barbara Škoberne

Mojca Debelak se je lani oktobra sama odpravila na znamenito, več kot osemsto kilometrov dolgo romarsko pot na severu Španije El Camino (Camino). V samo štiriindvajsetih dneh jo je prehodila brez enega samega žulja. Svoje fizične zmogljivosti in omejitve je prvič izzvala tako drzno, pri tem pa opazovala, koliko je njeno psihološko in duhovno znanje kos tej preskušnji. V pogovoru je razkrila, kako je pot doživljala.

več v reviji »»»

Pravi, da ni z zemlje
Avtor: Rafko Novak

Za ruskega dečka Borisa Kiprijanoviča, rojenega 11. januarja leta 1996, iz mesteca Žirinovski v Volgogradskem okrožju, je ruska javnost prvič slišala leta 2004, ko je bil star sedem let. Od tedaj se je zgodba o njem razširila po vsem svetu, saj je deček nekaj posebnega, predvsem pa ima znanje, ki ga ni mogel pridobiti v šoli ali kje drugje, temveč izhaja iz njega samega.

več v reviji »»»

Na videz čudežne ozdravitve
Avtor: Rafko Novak

Ali je mogoče, da bolniki v sanjah vidijo svojo ozdravitev od hude bolezni? Ali hipnoza lahko ozdravi tudi telesne bolezni? Ali bolniki ozdravijo, če jim zdravilec polaga roke na telo? Kakšna je vloga duha in duše pri zdravljenju? Izkušnje z alternativnim zdravljenjem in ozdravitvami v Nemčiji ter nekatere ugotovitve, do katerih so prišli nemški zdravniki in znanstveniki.

več v reviji »»»

Časovni preskok v gradu duhov
Avtor: Boris Muževič

Resnično doživetje avtorja prispevka.

več v reviji »»»

Rak dojke je nekaj, kar premagaš
Avtor: Marko Vesel

Lindina zgodba lahko navdihne marsikoga; preživela je raka dojke, zdaj pa kot svetovalka velikih družb živi polno življenje. Je tudi članica organizacijskega komiteja neprofitne organizacije Brest Friends (Prijateljice dojke) s sedežem v Dubaju, ki pomaga bolnicam in bolnikom z rakom dojke in daje informacije.

več v reviji »»»

Le kdo si želi, da bi mu kovine uničile možgane
Avtor: Daja Kiari

Raziskovalci si že dolgo prizadevajo odkriti, zakaj povezave med možganskimi celicami oslabijo in propadejo, ali se to zgodi celo samim celicam, in kako to preprečiti. Ugotovili so, da so za to krive tudi nekatere nujno potrebne kovine. Pokazalo pa se je, da je presežek koristnih kovin lahko škodljiv, še bolj zaskrbljujoče pa je, da je meja med zdravim in škodljivim odmerkom zelo tenka.

 

 

več v reviji »»»

Najnovejša AURA - februar 2015

februar
Cena z DDV:5,95 €izvodovv košarico

Revija Aura - januar 2015

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €

Revija Aura - december 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €