Domov >>

Revija Aura - april 2014
Revija Aura - marec 2014
Revija Aura - februar 2014
Revija Aura - januar 2014
Revija Aura - december 2013
Revija Aura - november 2013
Revija Aura - oktober 2013
Revija Aura - september 2013
Revija Aura - avgust 2013
Revija Aura - julij 2013

ARHIV STAREJŠIH ŠTEVILK

Revija AURA
vaš stik z neznanim!

Revija AURA je revija za duhovna vprašanja, zdravje in mejna področja znanega. Prva številka revije je izšla 9. septembra 1989. Je mesecčnik, izhaja dvajsetega v mesecu. Na leto izide 12 številk. V reviji s svojimi prispevki sodeluje vrsta priznanih strokovnjakov in praktikov iz različnih področij, ki jih pokriva revija, objavljamo tudi osebne izkušnje in spoznanja ter zanimive prispevke iz tujega tiska.

Zakaj bi vsak mesec čakali revijo pri vašem prodajalcu časopisov in tvegali, da je razprodana.

Naročite se na revijo AURA...

...za obdobje 3 mesecev po ceni 16,07 €v košarico

...za obdobje 6 mesecev po ceni 32,13 €v košarico

...za obdobje 12 mesecev po ceni 64,26 €v košarico


in izkoristite 10% naročniški popust že danes.»»»V NOVI ŠTEVILKI NE PREZRITE!

Sprašujemo: kako je otroštvo vplivalo na vašo odločitev za duhovnost
Avtor: Elena Danel

Številni svetniki in poduhovljeni ljudje so v otroštvu imeli posebna doživetja, in ta so jih zaznamovala za vedno. Čudežni dogodki so namreč nanje naredili tako močan vtis, da so njihovo življenje povsem usmerili v duhovnost. Kaj je na pot duhovnosti usmerilo njih, so bralcem revije zaupali: dr. Edmond Cigale, direktor Inštituta za transpersonalno psihologijo in vodja triletne šole za transpersonalne svetovalce; mag. Carola Vidic, glasbenica, teologinja in pastorkinja v Krščanskem centru; Asja Širovnik, univerzitetno izobražena iz svetovne literature, terapevtka transpersonalne terapije in regresoterapevtka; ter Mojca Fabjan, terapevtka, slikarka in ustvarjalka izvirnega nakita.

več v reviji »»»

Svet preteklosti je bil svet piramid / Pogovor Dr. Semir Osmanagić
Avtor: Barbara Škoberne

Ko je v svoji značilni arheološki opravi s klobukom na glavi januarja letos stopil na oder razprodane Linhartove dvorane Cankarjevega doma v Ljubljani, so ga obiskovalci toplo in spontano pozdravili s ploskanjem. Tudi tedaj, ko je spregovoril in rekel: »Zgodovino bo treba napisati na novo,« so zaploskali navdušeno, in tako še nekajkrat med tri ure dolgim predavanjem, v katerem je navajal zgled za zgledom in dokaz za dokazom o obstoju piramid z vseh celin in trditve podprl z bogatim slikovnim gradivom in številnimi podatki. Pogovor za revijo je nastal uro pred predavanjem.

več v reviji »»»

Na spomin se ni mogoče zanesti
Avtor: Daja Kiari

Begajoče spoznanje, da človeški spomin ni arhiv, v katerem bi bili dogodki shranjeni tako, kot so se zgodili, zaposluje nevrobiologe, psihologe in sociologe po vsem svetu. Še pred dvajsetimi leti smo vsi imeli spomin za nekaj zanesljivega, za nekakšen računalnik, ki natančno shranjuje vse, kar se zgodi in na kar se je mogoče zanesti. Izsledki raziskav zadnjih let pa so pokazali, da to ne drži, in te ugotovitve imajo lahko neslutene posledice zlasti v kazenskih zadevah. Dokazali so tudi, da na spomin lahko nehote sugestivno vplivajo tudi različni svetovalci in terapevti, zlasti regresoterapevti in hipnotizerji. Tako nastanejo tako imenovani vsajeni spomini na dogodke, ki se v resnici nikoli niso zgodili, za osebo z vsajenim spominom pa so resnični.

več v reviji »»»

Naučiti se moramo brati sporočila svojega telesa / Pogovor: Lowell Riezouw, zdravilec radionik
Avtor: Sara O. Berden

Lowell Riezouw je državljan več svetov. Rodil se je v Širazu v Iranu, očetu Nizozemcu in materi Iranki. Otroštvo je preživel v Teheranu, odraščal pa v Londonu in Nemčiji in tam živi še zdaj. Dela kot psihoterapevt in homeopat v bolnišnici v Münchnu in kot zdravilec radionik v Londonu ter enkrat na mesec v Ljubljani, v Zdravilnem centru Medin. Za revijo je spregovoril o svojih izkušnjah z radioniko, posebno metodo energijske medicine, ki sodi v vibracijsko zdravljenje in je bila razvita že pred drugo svetovno vojno.

več v reviji »»»

Čudežni magnezij
Avtor: Joseph Mercola, dr. med.

Ena najpomembnejših rudninskih snovi za ohranitev človekovega zdravja je magnezij. V telesu povprečnega odraslega ga je približno 25 gramov, od tega kar 60 odstotkov v kosteh. V zdravstvenih nasvetih je priporočeno, da je treba zaužiti dvakrat več kalcija kakor magnezija. Enako priporočilo so upoštevali tudi pri večini prehranskih dopolnil. Izkazalo pa se je, da je to razmerje napačno, saj je posledica napačnega razumevanja izsledkov raziskav francoskega znanstvenika.

več v reviji »»»

Izkušnje bližine smrti
Avtor: Marko Vesel

Zgodba Howarda Storma je znana po vsem svetu, saj je Howard Storm napisal knjigo o svojem doživetju, ko mu je počil dvanajstnik in je zaradi zasedenosti kirurga tako dolgo čakal na nujno operacijo, da je bil že klinično mrtev, preden je prišel na vrsto za poseg. Druga zgodba je zgodba Američana Jamesa T., ki je umrl celo trikrat.

več v reviji »»»

Najnovejša AURA - april 2014

april
Cena z DDV:5,95 €izvodovv košarico

Revija Aura - marec 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €

Revija Aura - februar 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €