Domov >>

Revija Aura - november 2014
Revija Aura - oktober 2014
Revija Aura - september 2014
Revija Aura - avgust 2014
Revija Aura - julij 2014
Revija Aura - junij 2014
Revija Aura - maj 2014
Revija Aura - april 2014
Revija Aura - marec 2014
Revija Aura - februar 2014

ARHIV STAREJŠIH ŠTEVILK

Revija AURA
vaš stik z neznanim!

Revija AURA je revija za duhovna vprašanja, zdravje in mejna področja znanega. Prva številka revije je izšla 9. septembra 1989. Je mesecčnik, izhaja dvajsetega v mesecu. Na leto izide 12 številk. V reviji s svojimi prispevki sodeluje vrsta priznanih strokovnjakov in praktikov iz različnih področij, ki jih pokriva revija, objavljamo tudi osebne izkušnje in spoznanja ter zanimive prispevke iz tujega tiska.

Zakaj bi vsak mesec čakali revijo pri vašem prodajalcu časopisov in tvegali, da je razprodana.

Naročite se na revijo AURA...

...za obdobje 3 mesecev po ceni 16,07 €v košarico

...za obdobje 6 mesecev po ceni 32,13 €v košarico

...za obdobje 12 mesecev po ceni 64,26 €v košarico


in izkoristite 10% naročniški popust že danes.»»»V NOVI ŠTEVILKI NE PREZRITE!

Rak je huda, a premagljiva bolezen
Avtor: Daja Kiari

Danes je v svetu ne glede na to, da medicina napreduje iz dneva v dan, vse več bolnih za rakom in veliko bolnikov tudi umre. Prav po zaslugi spleta, po katerem se informacije širijo hitreje kakor kadar koli prej, so ljudem dostopna pričevanja tisoče ljudi, ki jim je uspelo premagati to bolezen tudi potem, ko je medicina opustila nadaljnje zdravljenje. S katerimi metodami in sredstvi si ljudje najučinkoviteje pomagajo sami.

več v reviji »»»

Izjemne lastnosti rastlin
Avtor: Franc Šturm

O vrbi žalujki, ki se hrani z elektriko, ginku, ki prevzema radioaktivno sevanje, svetlinu in ivanjščici, ki nevtralizirata škodljivo sevanje.

več v reviji »»»

Ali bom dementen?
Avtor: Rafko Novak

Ali je res, da demenca, kakor v zasedi čaka le ostarele? Demenca ni zgolj izguba spomina, čeprav je zanjo značilno tudi to. Poslabšanje spomina se lahko razvije v demenco, vendar se to ne zgodi tako pogosto, kot ljudje na splošno mislimo. Po drugi strani pa niti dva primera demence nista enaka, vsaj ne, ko je demenca šele na začetku. Poleg poslabšane sposobnosti pomnenja so za demenco značilne še osebnostne in nevrološke spremembe ter zmanjšanje opravilne sposobnosti. Najnovešje ugotovitve o demenci in kako naj jo poskušamo preprečiti.

več v reviji »»»

Kos artefakta je kot uganka / Pogovor Klaus Dona
Avtor: Barbara Škoberne

Klaus Dona malce spominja na filmski lik Indiana Jonesa, ki ga je v pustolovskih filmih upodobil Harrison Ford. Uglajen in živahen gospod je videl in imel v rokah verjetno prav toliko artefaktov kakor največji svetovni strokovnjaki na tem področju. Pravi, da ne zaznava energij, a je sprejemljiv za pogovore z ljudmi, ki trdijo, da jih čutijo. Sprejemljiv je tudi za drugačno, novo in neznano. V pogovoru za revijo je spregovoril o starodavnih energijah in kamniti lobanji.

več v reviji »»»

Moral sem pisati laži
Avtor: Daja Kiari

Nemški novinar dr. Uldo Ulfkotte, ki je kar 25 let pisal za prestižne nemške in druge svetovne medije, predvsem za časnik Frankfurter Allgemeine, in zaradi svojega pozitivnega pisanja o Združenih državah Amerike postal celo častni meščan ameriškega mesta Oklahome, se je odločil, da bo na televiziji RT ljudem razkril resnico o tem, kako so ga silili manipulirati z javnim mnenjem z namenom, da bi se sprožila tretja svetovna vojna.

več v reviji »»»

Slutnje smrti
Avtor: Daja Kiari

V človeški naravi je, da se bojimo smrti in se ogibamo pogovorov o njej, še manj želimo imeti opraviti s smrtjo in umiranjem. Toda morda prav umirajoči razumejo smrt bolje od nas in nas lahko celo potolažijo. Čedalje bolj se krepijo dokazi, da umirajoči svojo smrt slutijo. O slutnjah umirajočih in slutnjah drugih oseb o smrti bližnjega.

več v reviji »»»

Najnovejša AURA - november 2014

november
Cena z DDV:5,95 €izvodovv košarico

Revija Aura - oktober 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €

Revija Aura - september 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €