Domov >>

Revija Aura - september 2014
Revija Aura - avgust 2014
Revija Aura - julij 2014
Revija Aura - junij 2014
Revija Aura - maj 2014
Revija Aura - april 2014
Revija Aura - marec 2014
Revija Aura - februar 2014
Revija Aura - januar 2014
Revija Aura - december 2013

ARHIV STAREJŠIH ŠTEVILK

Revija AURA
vaš stik z neznanim!

Revija AURA je revija za duhovna vprašanja, zdravje in mejna področja znanega. Prva številka revije je izšla 9. septembra 1989. Je mesecčnik, izhaja dvajsetega v mesecu. Na leto izide 12 številk. V reviji s svojimi prispevki sodeluje vrsta priznanih strokovnjakov in praktikov iz različnih področij, ki jih pokriva revija, objavljamo tudi osebne izkušnje in spoznanja ter zanimive prispevke iz tujega tiska.

Zakaj bi vsak mesec čakali revijo pri vašem prodajalcu časopisov in tvegali, da je razprodana.

Naročite se na revijo AURA...

...za obdobje 3 mesecev po ceni 16,07 €v košarico

...za obdobje 6 mesecev po ceni 32,13 €v košarico

...za obdobje 12 mesecev po ceni 64,26 €v košarico


in izkoristite 10% naročniški popust že danes.»»»V NOVI ŠTEVILKI NE PREZRITE!

Sprašujemo: Moški in ženska, dva svetova?
Avtor: Elena Danel

Slabo mnenje o ženskah je močno vplivalo na družbeno resničnost, zato ženske še pred dobrimi stotimi leti niso smele študirati ali poučevati na univerzi, javno govoriti ali opravljati poklica, s katerim bi se pošteno preživljale. Če so prelomile zakonsko zvestobo ali imele nezakonske otroke, so jih javno sramotili. Nekateri so celo menili, da ženske nimajo duše. Kaj so nam o položaju žensk in pojmovanju, da naj ženske ne bi imele duše povedali: Svami Yogesh Puri, univ. dipl. inž. arh., član društva Joga v vsakdanjem življenju, Azra Širovnik, univ. dipl. ekon., znana pisateljica duhovnoljubezenskih romanov, Uroš Lebar, učitelj bhakti joge, Skupnost za zavest Krišne in Mateja Krašovec Pogorelčnik, univ. dipl. inž. tekstilne tehnologije, samostojna oblikovalka in bioterapevtka po metodi Zdenka Domančića.

 

več v reviji »»»

Če se ne spremenimo, nas čaka propad / Pogovor S. N. Lazarev
Avtor: Regeneration

Pogovor s svetovno znanih ruskim psihologom, raziskovalcem in predvsem zdravilcem Sergejem Nikolajevičem Lazarevom o tem, kako je pridobil dar za diagnosticiranje karme, kako se sporazumeva s svojimi mentorji in svetovalci v subtilnih svetovih, kaj se bo v prihodnje dogajalo v svetu in kaj naj neki narod stori, da preživi.

več v reviji »»»

Živali se vračajo
Avtor: Miodrag Radojčič, Treće oko

Danes je vse več odtujenosti med ljudmi, zato se ljudje čedalje bolj navezujejo na domače ljubljenčke, predvsem na pse in mačke. Imeti domačega ljubljenčka je modno, vsota, ki so jo v zadnjem desetletju in pol porabili lastniki za domače ljubljenčke se je potrojila. Navezanost človeka na živali je močnejša kot kdaj koli prej in ko ljubljenček pogine, se številni lastniki s tem težko sprijaznijo. Nekateri pa verjamejo, da štirinožno bitje, ki so ga imeli radi, v onstranstvu še naprej živi in se celo reinkarnira.

več v reviji »»»

Skrivno življenje stvari in energij
Avtor: Marko Vesel

Že od nekdaj so ljudje prepričani, da lahko predmeti delujejo slabo ali dobro. Če človek prime v roko predmet, lahko začuti, ali nanj deluje dobro ali pa ima ob njem neopredeljen ali celo slab občutek. Ti občutki pa niso posledica delovanja predmeta kot takega, temveč človeških ali tujih energij, ki se »prilepijo« na predmet. Da človek pusti svoj energijski vtis na vsakem predmetu, s katerim pride v stik, kadar ima veliko energije pa z njo celo »napolni« ves predmet, so potrdili tudi znanstveno. Svoj vpliv imajo tudi talismani in človeški pogled.

več v reviji »»»

Veliko metod lahko ozdravi raka
Avtor: Daja Kiari

Zgodba Lotharja Hirneiseja po izobrazbi zdravnika, se je začela pred skoraj tridesetimi leti, v času, ko je njegov prijatelj zbolel za rakom in so ga v bolnišnici zdravili s kemoterapijo. Da bi pomagal prijatelju, se je podal po svetu in prepotoval več kot trideset držav. V vsaki se je seznanil z najuspešnejšimi terapijami proti raku − do konca poti se jih je nabralo že več kot sto −, se pogovarjal s številnimi zdravniki, znanstveniki, kemiki, fiziki, biologi in drugimi ljudmi, predvsem pa z več kot tisoč bolniki, ki so uspešno premagali raka. Med njimi jih je veliko imelo raka celo v zadnjem stadiju, pa vendar jim ga je uspelo premagati. Na osnovi vsega videnega in slišanega je ugotovil nekatere bistvene stvari o tej bolezni.

več v reviji »»»

Prelomni čas zahteva, da živimo po zakonih stvarstva
Avtor: Mateja Keber

Caroline Myss, doktorica filozofskih znanosti, svetovno znana medicinska intuitivka, učiteljica in pisateljica svetovnih uspešnic, za številne tudi ena največjih mističark našega časa, neutrudno potuje po svetu in, kot pravi, izpolnjuje svoje poslanstvo tako, da piše, govori in poučuje, kje smo kot civilizacija in kaj v tem času kot človeštvo in posamezniki nujno potrebujemo. Svoje izjemno poznavanje svetovne vojne zgodovine je združila s sposobnostjo prebiranja energijskih vzorcev, poznavanjem arhetipov, simbolov in mističnih vsebin verstev sveta in s svojimi mističnimi izkušnjami ter tako ponudila izreden pogled na prelomna zgodovinska obdobja človeštva in na čas, v katerem živimo zdaj.

več v reviji »»»

Najnovejša AURA - september 2014

september
Cena z DDV:5,95 €izvodovv košarico

Revija Aura - avgust 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €

Revija Aura - julij 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €