Domov >>

Revija Aura - marec 2015
Revija Aura - februar 2015
Revija Aura - januar 2015
Revija Aura - december 2014
Revija Aura - november 2014
Revija Aura - oktober 2014
Revija Aura - september 2014
Revija Aura - avgust 2014
Revija Aura - julij 2014
Revija Aura - junij 2014

ARHIV STAREJŠIH ŠTEVILK

Revija AURA
vaš stik z neznanim!

Revija AURA je revija za duhovna vprašanja, zdravje in mejna področja znanega. Prva številka revije je izšla 9. septembra 1989. Je mesecčnik, izhaja dvajsetega v mesecu. Na leto izide 12 številk. V reviji s svojimi prispevki sodeluje vrsta priznanih strokovnjakov in praktikov iz različnih področij, ki jih pokriva revija, objavljamo tudi osebne izkušnje in spoznanja ter zanimive prispevke iz tujega tiska.

Zakaj bi vsak mesec čakali revijo pri vašem prodajalcu časopisov in tvegali, da je razprodana.

Naročite se na revijo AURA...

...za obdobje 3 mesecev po ceni 16,07 €v košarico

...za obdobje 6 mesecev po ceni 32,13 €v košarico

...za obdobje 12 mesecev po ceni 64,26 €v košarico


in izkoristite 10% naročniški popust že danes.»»»V NOVI ŠTEVILKI NE PREZRITE!

Nekdo je sprogramiral vse v vesolju / Pogovor: Petra Mramor
Avtor: Barbara Škoberne

Petra Mramor se je pred nekaj dnevi vrnila iz Belgije, kjer se je s prijateljicami udeležila festivala kirtana. Je urednica elektronskega časnika skupnosti za zavest Krišne in tudi pripadnica istoimenskega gibanja. Obožuje glasbo in ples, ukvarjala se je s tradicionalnim indijskim plesom. V službi kot sociologinja pomaga in svetuje invalidom v zvezi z njihovimi pravicami. Pred nekaj leti je skupaj z Bojano Mandelj prevedla zanimivo knjigo Pot domov, avtobiografija ameriškega svamija. O tem je tekel tudi pogovor.

več v reviji »»»

Od Mohameda k Jezusu in nasprotno
Avtor: Marko Vesel

Ljudje že od nekdaj verjamemo, da obstaja nekaj več kot zgolj pojavni svet, ki ga zaznavamo s čutili. To »več« uravnava vesolje in vsa živa bitja v njem. Ali bomo temu presežnemu rekli Bog, Alah, Jahve, Višnu, energija, višja sila ali kako drugače, je odvisno predvsem od tradicije okolja, v katerem posameznik odrašča. Toda marsikdo se z verstvom, v katerem je bil vzgojen, ne čuti dovolj povezanega, zato pozneje izbere drugo, bližje njegovemu srcu. V članku sta prikazana dva takšna primera.

več v reviji »»»

Črna snov ogroža človeštvo
Avtor: Rafko Novak

Odkrili naj bi jo že pred približno tridesetimi leti: black goo, črno, inteligentno, čutečo mazavo snov. Videti je kot nafta, toda sposobna naj bi bila spreminjati svojo obliko, prepoznavati človeška čustva in ravnati inteligentno. O njej je le malo informacij. Snov naj bi se bila sposobna sama odločati, zato naj bi bila v nanotehnologiji in robotiki uporabna za prenos informacij, vendar naj bi tudi skušala prevzeti oblast nad človekom.

več v reviji »»»

V boj z rakom tudi drugače
Avtor: dr. Walter Last

Sodobna medicina se danes spopada z rakom tako, da ga skuša uničiti, raziskave se usmerjajo predvsem v odkrivanje novih metod, kako ta cilj uresničiti. Toda malo je pravih dokazov o uspešnosti tradicionalnega načina zdravljenja raka in koristnosti za bolnike, po drugi strani pa je čedalje več kazalnikov, da je prav zaradi takšnih prijemov rak morda postal nevarna bolezen.

več v reviji »»»

Z metodo buteyko proti astmi
Avtor: Daja Kiari

Ruski zdravnik, profesor dr. Konstantin Pavlovič Buteyko, specialist za dihala, je v petdesetih letih prejšnjega stoletja razvil metodo pomoči obolelim na dihalih, ki velja danes v Rusiji za eno najučinkovitejših metod zdravljenja astme. Drugi zdravniki so njegovo metodo preverili, saj so se želeli najprej prepričati, ali deluje, in preveriti, ali morda ne škoduje bolnikom. Izkazalo se je, da je metoda Buteyko zelo učinkovita. Metodo so kmalu začeli preverjati in uporabljati tudi drugje po svetu.

več v reviji »»»

Z multiplo sklerozo skozi življenje
Avtor: Organic Lifestyle Magazine

Resnična življenjska zgodba o boju z boleznijo.

več v reviji »»»

Najnovejša AURA - marec 2015

marec
Cena z DDV:5,95 €izvodovv košarico

Revija Aura - februar 2015

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €

Revija Aura - januar 2015

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €