Domov >>

Revija Aura - oktober 2014
Revija Aura - september 2014
Revija Aura - avgust 2014
Revija Aura - julij 2014
Revija Aura - junij 2014
Revija Aura - maj 2014
Revija Aura - april 2014
Revija Aura - marec 2014
Revija Aura - februar 2014
Revija Aura - januar 2014

ARHIV STAREJŠIH ŠTEVILK

Revija AURA
vaš stik z neznanim!

Revija AURA je revija za duhovna vprašanja, zdravje in mejna področja znanega. Prva številka revije je izšla 9. septembra 1989. Je mesecčnik, izhaja dvajsetega v mesecu. Na leto izide 12 številk. V reviji s svojimi prispevki sodeluje vrsta priznanih strokovnjakov in praktikov iz različnih področij, ki jih pokriva revija, objavljamo tudi osebne izkušnje in spoznanja ter zanimive prispevke iz tujega tiska.

Zakaj bi vsak mesec čakali revijo pri vašem prodajalcu časopisov in tvegali, da je razprodana.

Naročite se na revijo AURA...

...za obdobje 3 mesecev po ceni 16,07 €v košarico

...za obdobje 6 mesecev po ceni 32,13 €v košarico

...za obdobje 12 mesecev po ceni 64,26 €v košarico


in izkoristite 10% naročniški popust že danes.»»»V NOVI ŠTEVILKI NE PREZRITE!

Sprašujemo: ali je duhovna pot trnova?
Avtor: Elena Danel

Ljudje se že tisočletja neprenehoma sprašujejo: Zakaj je z duhovnim razvojem združeno marsikaj neprijetnega? Ali ne bi bilo boljše, ko bi se na njej srečevali samo s prijetnimi rečmi? So preskušnje res nujne za duhovno rast? Kakšna se zdi duhovna pot Maji Škvarč, univ. dipl. ekon., Borislavu Babiću, diplomiranem družboslovcu, Tadeju Miheliču, sodelavcu Krščanskega centra Ljubljana in Vesni Periček Krapež, prof. ruščine in nemščine.

več v reviji »»»

Kako odpreti vrata brez kljuke / Pogovor dr. Andrej Naterer
Avtor: Barbara Škoberne

Docent dr. Andrej Naterer je dinamičen človek, zaposlen na Oddelku za sociologijo Filozofske fakultete Univerze v Mariboru. Primarno znanstveno raziskovalno področje, s katerim se ukvarja, je povezano z mladimi, še zlasti v povezavi z rizičnimi življenjskimi stili in socialno marginalizacijo. S filmskim prvencem Bomži - Cestni otroci v Makejevki pa je zaokrožil svoje dolgoletno raziskovalno delo z ukrajinskimi otroki s ceste. Tudi veliko razmišlja o stvareh pod površjem vsakdanjega toka dogodkov in se trudi delovati v skladu s svojimi spoznanji.

več v reviji »»»

Temna stran spleta in sveta
Avtor: Viktorija Faifer

Vsaka generacija se z nostalgijo spominja nekdanjih časov in svoje mladosti. Toda ne glede na to, da so mladi vseh generacij uporniški in skušajo zaživeti po svoje tudi tako, da se uprejo ustaljenim družbenih pravilom, pa toliko nasilja in neobčutljivosti do težav drugih ljudi, kot se danes kaže pri mladih, še ni bilo. Veliko mladostnikov se niti ne zaveda, da počasi izgublja povezavo s svojo notranjostjo, z duhovnim delom sebe. Spreminjajo se v robote, ki se jih usmerja od zunaj in iz daljave, ne da bi se tega sploh zavedali.

več v reviji »»»

Življenje med življenji / Pogovor dr. Michael Newton
Avtor: Claudio Lai in Terry Marmorstein

Dr. Michael Newton je bil tradicionalni terapevt, ki se je ukvarjal večinoma z neprilagojenimi ljudmi in takšnimi, ki so imeli težave s spanjem, depresijo in podobnim. V svoji akademski usmerjenosti je bil zelo tradicionalen. Kako se je začelo, da se je začel ukvarjati z regresijo v pretekla življenja in pri tem zaslovel po vsem svetu in do kakšnih spoznanj je prišel ob tisočerih pogovorih z ljudmi v hipnozi, pa bomo izvedeli v pogovoru, ki sta ga z dr. Michaelom Newtnom opravila Claudio Lai in Terry Marmorstein.

več v reviji »»»

Nevarnost z neba
Avtor: Daja Kiari

Ko pogledamo v nebo, jasnega neba brez oblačka, kot smo ga bili vajeni še pred desetletji, skoraj ni več. Ob vedrem dnevu se na nebu že navsezgodaj ali proti večeru pojavijo letala, ki priletijo iz različnih smeri in v nekaj urah ustvarijo belo sivo kopreno, ki prekrije nebo od obzorja do obzorja in seveda tudi sonce. Ta strupena koprena je posledica pršenja različnih kemičnih snovi iz letal, tako imenovanih cheimtrailsov - kemičnih sledi. Danes že priznavajo, da so cheimtrailsi naša vsakdanja resničnost, zanima pa nas, kakšen je njihov namen in kakšna nevarnost grozi ljudem.

več v reviji »»»

Kaj nam razkrivajo stopala
Avtor: Marko Vesel

Da lahko stopala razkrivajo, kakšno je človekove zdravje, so ugotovili že Kitajci in Indijci, brali pa smo tudi o povezanosti stopal s telesnimi značilnostmi. Nekateri strokovnjaki so prepričani, da poleg teh informacij lahko iz stopal razberemo tudi človekove psihične poteze. Tako namreč trdi tudi refleksoterapevtka in avtorica treh knjig na to temo Jane Sheehan. Omenjena angleška avtorica je prepričana, da stopala razkrivajo prav vse o nas, od telesnega stanja do psihičnih značilnosti in čustev. Šla je celo korak naprej in trdi, da oblika stopala kaže celo, od kod izviramo.

več v reviji »»»

Najnovejša AURA - oktober 2014

oktober
Cena z DDV:5,95 €izvodovv košarico

Revija Aura - september 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €

Revija Aura - avgust 2014

izvodov
Cena z DDV: 5,95 €